Module 2 Highlights of My Senior Year Section Ⅲ Grammar &
Ⅰ.用适当的连接词填空，使句意完整通顺 1．My worry is ________ he's got a health problem. 2．It depends on the weather ________ she will be back tomorrow. 3．It is a puzzle ________ life began. 4．It was not clear ________ they left in such a hurry. 5．________ we will go for a picnic tomorrow remains unknown. 6．My suggestion is ________ the work should be done with great care. 7．I'm a bit sleepy; it's ________ I was up all night. 8．What I want to know is ________ road we should take. 9．________ he finished doing the homework in such a short time surprised us all. 10．________ made me angry was ________ he didn't keep his promise. 答案：1.that 2.whether 3.how 4.why 5.Whether 6．that 7.because 8.which 9.That 10.What; that Ⅱ.完成句子 1．China is no longer _____________________________________ (以前的样子了)． 2．The question remains ________ (他们能否帮助我们)． 3．He looked just _______________________________________ (与十年前一样)． 4．That's ____________________________________________ (他对我生气的原因)． 5．The problem is ________________ (我们能找到谁去替换她呢)． 6．The trouble is ________________________________________________ (我把他的 地址丢了)． 7．_____________________________________________ (谁将去接他) is not decided. 8．________________ (哪个班级会赢得这场足球赛) is not clear so far. 9．________________ (他能否买到飞机票) doesn't matter much. 10．It is clear ________________ (他是一位职业篮球运动员)． 答案：1.what she used to be 2．whether they will be able to help us 3．as he had looked ten years before 4．why he got angry with me 5．who we can get to replace her 6．that I have lost his address 7．Who will go to pick him up 8．Which class will win the football match 9．Whether he will obtain a plane ticket or not 10．that he is a professional basketball player Ⅲ.单句改错 1．That he wants to tell us is not clear. ________________________________________________________________________ 2．Whoever will win the match is still unknown. ________________________________________________________________________ 3．Who es is wele. ________________________________________________________________________ 4．How makes this shop different is that it offers more personal services. ________________________________________________________________________ 5．The fact is we have lost the game.
________________________________________________________________________ 6．If we'll go camping tomorrow depends on the weather. ________________________________________________________________________ 7．This is what we disagree. ________________________________________________________________________ 8．What worried her a bit that her hair was turning gray. ________________________________________________________________________ 9．What she couldn't understand was that fewer and fewer students showed interest in her lessons. ________________________________________________________________________ 10．The reason why he was late was because he missed the train by one minute this morning. ________________________________________________________________________ 答案：1.That→What 2.Whoever→Who 3.Who→Whoever 4.How→What 5.在 is 后面 加 that 6.If→Whether 7.what→where 8.What→It 9.that→why 10．because→that Ⅳ.语法填空 Nowadays the people are enjoying a more fortable life and many people are suffering from obesity(肥胖). Thus, __1__ (lose) weight bees very popular. __2__， weight reducing is a tricky(难处理的) topic. Some people lose weight quickly by crash dieting __3__ other extreme measures. This won't help them lose weight since they usually gain back all(and often more) of the pounds they lost because they haven't __4__ (permanent) changed their habits. What's worse, sometimes these extreme measures will __5__ (effect) the individual's health. __6__ my view, before one decides to lose weight, he first of all should make __7__ clear whether he should or not lose weight. The best way to find out if you are at a healthy weight or if you need to lose or gain weight is to talk to __8__ doctor. He or she can pare your weight with healthy norms(标准) __9__ (help) you set realistic goals. If it turns out that you would benefit from weight loss then you can follow a few of the simple suggestions __10__ are widely accepted by weight reducing experts to get it started. 答案：1.losing 2.However 3.or 4.permanently 5.affect 6.In 7.it 8.a 9.to help 10.which/that Ⅴ.阅读理解 What makes a boarding school different from a normal school? The answer is simple: When in a boarding school you stay there instead of going home. This is something everyone knows. But what not everybody knows is that when you are in a boarding school, you make a lot of friends. You live together with your friends for a few years, which makes the friendship even more intense. You are a lot closer to your teachers and other workers in your school. It almost feels like you are in one big happy family. If boarding students have any problems, school?related or personal, they can always go to one of the teachers or one of the workers, and they will be glad to be able to help. Life in a girl boarding school or a boy boarding school differs a lot from life in a mixed one. Studies have shown that the social life and academic results from students in a single sex boarding school are much better than those of a mixed one. One of the reasons for this is that with less pressure in the classes, the children can concentrate much better when they are in separated classes. Life in boarding schools for troubled teens differs from that of all the other boarding schools. Life in these schools is often much stricter because of the rules the students have to obey. These schools have strict rules to teach troubled teens
respect. Although some specialised boarding schools have some different rules and
different ways of teaching, life in schools is basically the same. Students attend classes, eat together, and sleep in dorms where they normally have to share their room with some other students of the institution. Attending a boarding school is a great experience and the values you learn there will help you in the rest of your life.
1．According to the author, what makes a boarding school life so different? A. The friendship there and having to stay in school. B. The feeling of living in a big family. C. Sleeping habits formed in school. D. The need to share room with others. 答案与解析：A 细节理解题。根据第一段知，寄宿制学校不同于一般学校，一是学生 住宿，二是交朋友多。 2．The underlined word “intense” in Paragraph 1 probably means “________”． A. different B. strange C. strong D. funny 答案与解析：C 词义猜测题。根据第一段最后一句可知，寄宿制学校中孩子们一块生 活几年，会使友情不断得到强化。 3．pared to students in a mixed boarding school, most teenagers in a single sex one ________. A. don't like the life there B. get better academic results C. have to obey stricter rules D. are under much more pressure 答案与解析：B 细节理解题。根据第三段可知，研究表明：全女生或全男生寄宿制学 校的学生的社交能力和学业成绩好于男女生混合学校的学生。 4．Which of the following opinions would the author probably agree with? A. Teenagers had better not study in a boarding school. B. Teenagers will benefit from attending a boarding school. C. It isn't suitable for troubled teenagers to study in a boarding school. D. Life in a boarding school is more difficult than life in a normal one. 答案与解析：B 推理判断题。根据第五段最后一句可推知，在寄宿制学校上学是一种 非常好的人生体验，学到的价值观将会终生受益。 5．What is the best title for the passage? A. Ways to handle troubled teens B. Life in mixed boarding schools C. Boarding schools, a different way of life D. Advantages of single sex boarding schools 答案与解析：C 主旨大意题。通读全文可知，本文主要讲寄宿制学校有不同的校规、 不同的教学方式以及不同的人生体验。 Ⅵ.七选五阅读 People around the world used their puters to buy goods, municate with others, listen to music, see pictures and learn about different places and ideas. In 2006, more people around the world used new ways to municate and connect with each other through the Internet. __1__ Blog is a short way of saying Web log. Through these personal Web sites, people can share their experiences, ideas and opinions with anyone on the Internet. People of all ages have their own blogs. For young people, they are a way to show their writings and other forms of self?expression. __2__ These sites include “MySpace”，used mainly by teenagers and young adults.
MySpace is an online munity that lets people share messages and pictures with an increasing number of friends. __3__
YouTube is another Internet site that became more popular this year. This Web site lets anyone create, share and watch short videos. People can watch almost anything on YouTube: news, sports and entertainment events. __4__ These include videos of people singing or dancing, or animals doing funny things. Three young men created YouTube almost two years ago as a personal video sharing service. They recently sold it to Google for more than one and one half billion dollars.
Games and entertainment also became a larger part of the Internet this year. One Internet social site is called Second Life. __5__ They get married, build homes, operate businesses, buy and sell goods, work, play and attend school.
A. It is an online world in which puter users create a new self and live a different life.
B. The blog is one form of munication that enjoys growing popularity. C. People all around the world use blogs to express themselves. D. There are music videos, and videos made by people in their own homes. E. Many Web sites offer free services to create personal Web pages and fill them with writing site on the Web. F. It is the most popular social networking site on the Web. G. It is an online world in which puter users can listen to music.
答案：1.B 2.E 3.F 4.D 5. A
高中英语外研版选修7习题-module 2 highlights of my senior year section ⅲ grammar writing发布时间:
Module 2 Highlights of My Senior Year Section Ⅲ Grammar &
- 2013最新版高中英语 Module2《Highlights of My Senior Year》Grammar精练精析 外研版选修7
- 高中英语：Module2 Highlights of my senior Year-Grammar课件外研版选修7
- 高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Section 3 Grammar课时作业 外研版选修7
- 高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Section Ⅴ Writing介绍学校生活课件 外研版选修7
- 高中英语 Module2《Highlights of my senior Year》Grammar课件2 外研版选修7
- 高中英语 module 2《Highlights of my senior Year-Grammar》课件 外研版选修7